Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

CONTACT

Ivanov Arina Intreprindere Individuala
Cale Galati nr 370i
Braila
tel: 0745452417
scrieţi-ne
https://www.cadouri-handmade-flori.ro
https://www.facebook.com/ivanov.arina.1

PROMOŢIE

Pret 20,00 LEI
Pret 59,00 LEI
Pret 15,00 LEI

CEL MAI VÂNDUT

Pret                       
Pret 59,00 LEI



 

 

Tag:aer liber, alb, albastru, aniversare, argintiu,birou, cadouri business, cadouri de 8 martie, cadouri de craciun, cadouri de lux, cadouri de mos nicolae, cadouri de paste, cadouri de valentine's day, cadouri deosebite, cadouri haioase, cadouri ieftine, cadouri pentru balanta, cadouri pentru barbati, cadouri pentru berbec, cadouri pentru bunici, cadouri pentru capricorn, cadouri pentru colegi, cadouri pentru copii, cadouri pentru fecioara, cadouri pentru femei, cadouri pentru gemeni, cadouri pentru indragostiti, cadouri pentru leu, cadouri pentru pesti, cadouri pentru prieteni, cadouri pentru rac, cadouri pentru sagetator, cadouri pentru scorpion, cadouri pentru sefi, cadouri pentru taur, cadouri pentru varsator, cadouri scumpe, cadouri speciale, cadouri textile, cadouri USB, calatorie, casa noua, cosuri cu cadouri, gadget-uri, galben, jucarii lemn, martisoare metal, negru, nunta, plastic, portocaliu, rosu, roz, sticla si ceramica, verde, zi de nastere,cos cadou, cos, cos aniversare, sticla pictata manual, umbrela, lumanari, candele, candela, lumanari decorative, lumanari parfumate, lumanari rosii, lumanari in pahar, jucarii, lampinion,lampinioane zburatoare, cos decorativ, cana, poseta, urs panda, scrumiera, rama foto, cos de paste, cos pentru firme, cosuri cadou firma, cosuri cadou parteneri, lumanari anti-tantari, lumanari contra tantarilor, tantari,lanterna, parfum, suport lumanari, suport candela, scrumiera cu capac, set lumanari, inima, fluture, breloc, vaza, cutii, obiecte decorative, set aromaterapie, set lumanari, set aromaterapie, lumanari ieftine, lumanari tip pastila, lumanari nunta, lumanari aniversare, lumanari botez, solnite, set solnite, batic, esarfa, poseta, set manichiura, set cadou, magazin online de cadouri, cadouri online, bureti, inghetata, set baie, cantar, table, cafea, cutit, briceag, album foto, pipa, narghilea, cufar, cutie bijuterii, papusa, suport bijuterii,el, ea, barbati, masculin, femei, feminin, fata, adolescenta, iubita, iubit, cadouri handmade, lumanri handmade, bijuterii handmade, cadouri online handmade, cadouri facute de mana, candele handmade, candela handmade, lumanari bio, lumanari naturale, candela naturala, candele naturale, lumanari decorative handmade, lumanari exterior, lumanari interior, lumanari peste, peste, lumanari parfumate handmade, lumanari in pahar handmade, lumanari in pahar, lumanari facute de mana, pungi, inima, lumanari restaurant, cadouri personalizate, cos cadou personalizat, poseta, geanta, betisoare parfumate, bomboniera, felicitare, caleasca, bautura


» Confidentialitate
Confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Ivanov Arina  Intreprindere Individuala este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0002795/2018.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, WWW.CADOURI-HANDMADE-FLORI.RO are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe WWW.CADOURI-HANDMADE-FLORI.RO, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a WWW.CADOURI-HANDMADE-FLORI.RO, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr.0002795/2018, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre WWW.CADOURI-HANDMADE-FLORI.RO.

Prin citirea acestor termeni si conditi ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Astfel, WWW.CADOURI-HANDMADE-FLORI.RO poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

YjYyYT